RS Creations
Image default
Society / History

Traineship volgen bij een gemeente – Werken en Leren

Wilt u een vlugge start van uw carrière. Begin dan met een traineeship gemeente van Newpublic. Tijdens deze traineeship gemeente stoomt u zich in twee jaar helemaal klaar voor het echte werk. Lees gauw verder om meer te weten te komen over deze bijzondere optie.

Jong talent opleiden

Met deze traineeship gemeente weet Newpublic jong talent te koppelen aan overheidsinstellingen en gemeentes. Hebt u een studierichting gevolgd die interessant is voor werken bij de gemeente? Doe dan de test bij Newpublic of u in aanmerking komt voor deze bijzondere traineeship. Zij werken met verschillende gemeentes en er is dus altijd wel een plek bij u in de buurt.

Training en werken met een traineeship

U volgt online een training waarbij u meer te weten komt over het reilen en zeilen van werken bij de gemeente. Dit is cruciaal en werkt als ondersteuning bij uw fulltime functie binnen de gemeente. Deze traineeship duurt twee jaar. U bent in deze twee jaar actief in een functie die aansluit bij uw studierichting en hebt de kans op een vaste aanstelling. U geniet van genoeg werkervaring en extra kennis over het werken bij de gemeente na deze traineeship.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid? Bekijk dan de website van Newpublic voor alle eisen en meer informatie over een traineeship gemeente.