RS Creations
Image default
Society / History

Huur een opslagruimte in Utrecht via Opslagman

Een opslagruimte in Utrecht huren is vooral erg praktisch bij bijvoorbeeld een tijdelijke verhuizing om professionele redenen, een kleinere flat of een langere periode in het buitenland waarin u uw appartement wilt onderverhuren: Soms blijven er meubels of dozen met boeken gewoon over als u verhuist. Voor opslag kunt u dan online via Opslagman een ruimte huren.

Een opslagruimte in Utrecht snel online gehuurd

Een zeer flexibele manier om een opslagruimte in Utrecht te huren is via Opslagman. Ze bieden al ruim 16 jaar opslagruimtes te huur aan vanaf 3 m2. U ontvangt na betaling een toegangscode online inclusief een boxnummer. U heeft 24 uur per dag toegang tot uw eigen persoonlijke, droge en verwarmde opslagruimte die ook nog eens 24 uur beveiligd wordt via een camerasysteem. Bent u bij nader inzien toch niet tevreden over de grootte van uw ruimte dan kunt u deze kosteloos omboeken naar een grotere of kleinere ruimte.

Wat niet mag worden opgeslagen

Niet alles mag worden opgeslagen in een opslagruimte. Er mogen bijvoorbeeld geen bederfelijke levensmiddelen in de opslagruimten worden opgeslagen. Levende dieren en planten zijn ook uitgesloten van opslag. Brandbare, giftige en bijtende stoffen zijn ook verboden om de veiligheid van het hele gebouw te waarborgen. Het is ook belangrijk dat u bij uw eigen verzekeringsmaatschappij duidelijke navraag doet of uw inboedelverzekering eventuele schade aan uw spullen opgeslagen in de opslagruimte, dekt. Als dit niet het geval is, is het zinvol om een aanvullende verzekering af te sluiten, omdat eventuele schade duur kan zijn. In het geval van geleden schade moet ook de aansprakelijkheidskwestie altijd worden opgehelderd: Heeft de huurder nalatig gehandeld of is de schade veroorzaakt door de verhuurder? Dit laatste zou bijvoorbeeld het geval zijn als de opslagruimten onvoldoende beveiligd zouden zijn.

Kwaliteit en veiligheid

Het maakt niet uit waar u een opslagruimte huurt. Hoewel het vaak “alleen” meubels zijn die worden opgeslagen, zou het toch vervelend zijn als ze beschadigd of zelfs gestolen zouden worden door onjuiste opslag of het ontbreken van veiligheidsmaatregelen in en rond de opslagruimtes. Daarom is het des te belangrijker om te weten dat de door Opslagman aangeboden ruimtes veilig zijn en 24/7 beveiligd worden.