RS Creations
Image default
Society / History

Hoofdhaar laten transplanteren

 

Het is mogelijk om uw hoofdhaar te laten transplanteren waardoor uw haren na flinke haaruitval weer terugkeren. Door middels de FUE (follicle unit extraction) methode hoofdharen vanuit de eeuwige kroon, de haarkrans, te implanteren op een andere plek komen er follikels die immuun zijn tegen testosteron op de juiste locatie. Deze haren vallen niet uit in tegenstelling tot vorige die uit de kruin kwamen.

Zo kunt u met haartransplantatie die gebruik maakt van de FUE techniek ervoor zorgen dat u betrouwbare wijze aan een nieuwe haardos kan komen. Dit is toepasbaar op baardimplantatie, wenkbrauwimplantatie en uiteraard het transplanteren van het hoofdhaar. Voor deze haarbehandelingen kunt u terecht in haarklinieken in Turkije, in klinieken in België en eventueel zelfs in Nederland. Bij Globalhair.nl kunt u een consult aanvragen bij een van onze adviseurs.

Baardhaartransplantatie

Indien u een baardhaartransplantatie wilt kunt u bij een haarkliniek in Turkije of in België terecht. Global Hair kan u doorverwijzen naar de allerbeste haarchirurgen die ervoor zorgen dat uw weer het haar hebt waar u tevreden mee bent. Baardhaar transplanteren gaat via de FUE methode waarbij hoofdhaar wordt weggehaald om vervolgens te implanteren in de baard. Zo kunt u met follikels die niet zullen uitvallen uw kin voorzien van meer haren. Baarhaarimplantatie is daarom zeer handig voor mensen die een Turkse of Belgische haarkliniek willen inzetten over voor hun nieuwe look te zorgen. Globalhair.nl kan een afspraak met een FUE haarspecialist regelen zonder dat u er omkijken naar hebt.

Wenkbrauwtransplantatie

Wilt u wellicht hoofdhaar laten transplanteren om uw wenkbrauwen mee te verdikken? Globalhair.nl kan u uitleggen over wat er bij komt kijken wanneer u voor een wenkbrauwtransplantatie kiest. Het is noodzakelijk om een FUE behandeling te nemen voor een optimaal resultaat. Dit kan regeld worden in Belgische en Turkse klinieken. Als u dus uw wenkbrauwen wilt vergroten door ze te implanteren met hoofdharen dan kan Global Hair u daar alles over vertellen. Wenst u ook een consult over wenkbrauwtransplantatie? Bel dan vlug met een haarexpert.