RS Creations
Image default
Society / History

Een treklier aanschaffen van de Hijswinkel

Bent u op zoek naar een treklier? Ga dan snel naar de website van de Hijswinkel. Hier vindt u diverse lieren die allemaal voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zijn opgesteld door een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen, ook wel bekend als de EKH. In het assortiment vindt u onder andere lieren van het merk Eller maar u vindt ook nog vele andere hijs- en hefmiddelen die van pas kunnen komen tijdens uw klus. De lieren die u in ons assortiment kunt vinden zijn bijvoorbeeld de handlier, elektrische kabellier, staalkabellier of een hydraulische lier. Ook kunt u de kleinere varianten van deze producten vinden. Welke lier u het beste kunt aanschaffen, hangt uiteraard af van het gewicht dat u wilt trekken. Wij bieden de beste lieren voor gewachten vanaf 5000 kilogram tot wel 3000 kilogram.

Hoe gebruik ik een treklier?

Een treklier bestaat uit een trommel, hierom heen zit een staalkabel. U kunt de lier gebruiken met de hand (via een zwengel die aan de lier vast zit) of met een elektro- of hydraulische motor. De elektromotoren variëren van 12 tot 24 volt zodat u zelf de kracht kunt bepalen. Wel zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden als u gebruikt wilt maken van één van onze lieren. Veiligheid staan bij de Hijswinkel namelijk altijd op nummer één. Veiligdheidsrichtlijnen waar u aan moet denken zijn dat het advies is om 5 tot 8 windingen op de trommel van de lier te laten zitten en kijk met enige regelmaat hoe de kabel zich oprolt. Het is altijd belangrijk dat de kabel niet vast blijft lopen op de trommel van de lier. Houd goed afstand en blijf buiten bereik van de kabel. Tot slot is het zeer belangrijk om gebruik te maken van werkhandschoenen om snijwonden te voorkomen.

Waarom bestellen bij de Hijswinkel?

Als u ervoor kiest om een treklier aan te schaffen bij de Hijswinkel, dan kiest u voor de scherpste prijs en een zéér snelle levertijd. Ook vindt u bij ons het grootste assortiment aan hijs- en hefmiddelen en tot slot vinden wij het zeer belangrijk om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.