RS Creations
Image default
Society / History

Een Monasso scooter

Een van de beste modellen die Polderscooter op dit moment heeft is de Monasso scooter, met een prachtig uiterlijk, en een goed werkend innerlijk. Kiezen voor dit model is eigenlijk altijd een goede keuze, maar ligt vooral ook aan naar wat voor een soort scooter je op zoek bent. Deze scooter is eigenlijk een e-scooter, wat betekent dat het een stuk energiezuiniger is dan normale scooters. Bovendien heeft het meerdere kleuren zadels die mogelijk zijn, waardoor je er extra blits uitziet wanneer je met deze scooter aan het rondrijden bent door de stad waar je woont. Het is mogelijk om bij Polderscooter deze e-scooter te leasen al vanaf zesenveertig euro per maand! Dat is een koopje, al zeggen we het zelf.

Alle voordelen van een Monasso scooter

Het grootste voordeel van een Monasso scooter is dat het een erg degelijk model is, dat lang mee zal gaan en zeer weinig onderhoud nodig zal hebben. Bovendien is het in allerlei verschillende kleuren beschikbaar, zoals wit, donkerblauw, zwart en rood. Zo rijdt je op een scooter die echt bij je persoonlijkheid past. Naast het voordeel dat deze scooter erg energiezuinig is, is het ook zo dat je over het algemeen zeer weinig benzine nodig zal hebben. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, de eerste is de snoruitvoering. Deze scooter kan maximaal 25 kilometer per uur gaan. Daarnaast is er ook een andere uitvoering beschikbaar, namelijk de bromuitvoering, die wel 45 kilometer per uur kan gaan (maar iedere garage kan opvoeren tot 50 omdat het zo veiliger is voor het verkeer op de weg met auto’s die graag 50 willen gaan).

Kiezen voor Polderscooter

Kies voor Polderscooter, omdat wij niet alleen deze e-scooter hebben, maar nog veel meer! Bij ons is het mogelijk om tegen korting deze e-scooter te combineren met een kettingslot, die ga je nodig hebben wanneer je de scooter parkeert, anders weg=weg. Tot slot is het ook mogelijk om deze scooter te combineren met het kettingslot, én een BTC old classic. Maak snel gebruik van deze deal, want op=op! Wacht niet te lang, je kunt vandaag nog gaan scooteren!