Tue. Sep 28th, 2021
Rs-creations

LED verlichting heeft vele voordelen boven andere verschillende soorten verlichtingsmogelijkheden. Veel mensen kiezen voor LED verlichting vanwege het feit dat je een hoop geld kunt besparen en je wel dezelfde of nog betere kwaliteit licht krijgt. Wat wil je nog meer?

Het gebruik van LED E14

Als we het hebben over LED E14 hebben we het over LED verlichting met een smalle fitting. Veel lampen beschikken over een smalle fitting en daar voorziet ook LED verlichting in. Dit is dan ook een soort LED lamp die regelmatig gekocht wordt, vanwege het voordeel dat je met behulp van deze lampen een hoop geld kunt besparen en je wel goede kwaliteit lichten hebt.

Om te beginnen kun je verschillende soorten tinten licht krijgen. Je kunt zelf kiezen voor het soort licht dat jij prettig vindt. Dit was in het verleden niet zo, toen kon je alleen kiezen voor licht wit en dat ervaarde veel mensen als zeer onprettig.

Verder is LED verlichting niet veel duurder in aanschaf dan een gloeilamp en is het stukken goedkoper in het gebruikt. Dit vanwege het feit dat de energie wordt omgezet in licht, waardoor er minder energie wordt verspild als in bijvoorbeeld gloeilampen. Gloeilampen zetten namelijk een groot deel van de energie ook om in warmte en dat komt de levensduur van de lamp ook niet ten goede.

De levensduur van LED verlichting is een stuk langer dan gloeilampen, LED verlichting gaat namelijk wel 50.000 uur mee, terwijl je in je handen mag knijpen als een gloeilamp 10.000 uur mee gaat.

Het is dan ook zeker aan te raden om al je lampen met een smalle fitting te laten vervangen door een LED E14, zodat jij ook kunt genieten van de vele voordelen die deze lampen jou te bieden hebben. Wacht dus niet langer en begin vandaag met besparen.

https://www.leds-depot.be/

By