RS Creations
Image default
Society / History

Dyslexie tests

De Onderwijspraktijk van de Wijk is gespecialiseerd in het afnemen van dyslexie tests, dyscalculie onderzoek en het geven van remedial teaching. Er zijn verscheidene redenen waarom deze praktijk heel geschikt kan zijn voor u.

 

Remedial teaching

De Onderwijspraktijk is speciaal gericht op kinderen met leerproblemen. De kinderen kunnen een dyslexie test, intelligent tests of dyscalculie onderzoek krijgen van hen. Na vaststelling van het specifieke probleem, kan vervolgens hieraan gewerkt worden met de remedial teachers van de praktijk. Deze experts in remedial teaching geven uw kind de begeleiding die het niet krijgt op school. Hierdoor zal uw kind beter kunnen leren, maar ook meer gemotiveerd zijn om te leren. Bij de Onderwijspraktijk van de wijk is het namelijk een belangrijk doel om kinderen uit een negatieve spiraal te halen en ze meer zelfvertrouwen te geven. Hierdoor zullen ze zich beter voelen en ook weer beter gaan studeren.

 

Prijs

Veel instanties die begeleiding en dyslexie tests aanbieden zijn erg duur, waardoor het onmogelijk wordt om naar deze instanties toe te gaan. Bij de Onderwijspraktijk van de Wijk wordt er echter rekening mee gehouden dat niet iedereen evenveel te besteden heeft voor een dyslexie test. Dit komt omdat zij werken met een systeem dat ervoor zorgt dat iedereen bij hen terecht kan. Mensen met een klein budget kunnen tot wel 50 procent korting krijgen op de prijs. Zo kunnen zij een sessie van 50 minuten krijgen voor maar 27,50 euro. Ouders die meer te besteden hebben, worden vervolgens gevraagd om een extra 27,50 euro te betalen elke maand. Zo zorgen de mensen die meer te besteden hebben voor de mensen die minder te besteden hebben.

 

Iedereen is welkom

Bij de Onderwijspraktijk van de Wijk is het dus voor iedereen mogelijk om dyslexie tests, dyscalculie onderzoek en remedial teaching te krijgen. Bij deze ervaren remedial teachers betaalt niemand teveel voor een dyslexie test.

 

http://www.deonderwijspraktijkvandewijk.nl/