RS Creations
Image default
Society / History

Alles wat je moet weten over schuifpuien

Bent u van plan uw oude terrasdeuren te vervangen door schuifpuien? Bouwt u een nieuw huis en moet u beslissen op welke manier u toegang heeft tot uw tuin of balkon? Veel mensen stoppen heel wat tijd in het ontwerp van de voordeur of specifieke raamkenmerken en welke indruk deze zal maken. Toch heeft de keuze van de juiste achteringang een even grote impact op zowel het interieur als het uiterlijk van uw woning.

Voordelen schuifpuien

Schuifpuien leveren altijd een ononderbroken zicht op de tuin en vormen een gemakkelijke toegang tot het buitenleven? Ontdek in dit blog of het installeren van een schuifpui ook voor u het antwoord zou kunnen zijn.

Met de steeds dunner wordende frame profielen en geavanceerde techniek die ervoor zorgt dat schuifpuien soepeler openen, is een moderne schuifpui al snel de beste keuze om een directe verbinding met uw tuin of terras mogelijk te maken. Of u nu een nieuwe uitbreiding bouwt of gewoon uw bestaande terrasdeuren wilt upgraden.

Waarom kiezen veel mensen voor schuifpuien van Schipper Ede?

Vergeleken met elke andere mogelijkheid, kosten ze allemaal ruimte. Of binnen, of buiten, omdat er altijd rekening moet worden gehouden met de ruimte die de deuren in beslag nemen. De breedte en de hoogte kunnen indrukwekkend zijn. Aluminium biedt het dunste profiel, wat overeenkomt met een vrijwel ononderbroken uitzicht. U heeft een ruime keuze in kleuren en typen. Aluminium is een materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is. Zwart en donkergrijs geven een stalen look, wat momenteel erg in trek is. De schuifpuien worden standaard voorzien van HR++ glas, maar bij Schipper Ede heeft u zelfs de mogelijkheid om ze met HR+++ triple glas te laten voorzien.

Hoogwaardige kwaliteit en service

Schipper Ede maakt en installeert hoogwaardige kwaliteit ramen, deuren en schuifpuien op maat. Zij bieden een uitgebreide keuze kleuren die zowel uw interieur als het exterieur van uw woning een toegevoegde waarde en extra schoonheid geven. Als u in de omgeving van Ede woont, kunt u gerust tijdens kantooruren de showroom binnenstappen. Voor meer informatie kunt u contact met hen opnemen voor de beste kwaliteit schuifpuien voor uw huis.